Türkiye'nin ve Dünya'nın


KÜNEFESİ

Dondurulmuş ilk

Künefe

Türkiye Bir İlk İle Tanışıyor...


1998 yılında açmış olduğumuz pastanemizde, gelen talepler üzerine kurucumuz Nurettin TENNİOĞLU'nun önderliğinde dondurulmuş künefe üretimine başladık. Aldığımız olumlu tepkiler künefe konusunda kendimizi geliştirmeye yöneltti. İlerleyen zamanlarda dışarıdan gelen talepler üzerine ilk imalathanemizi kurarak Türkiye’de bir ilk olan dondurulmuş künefe üretimine başladık.

Hatay’dan doğan Lezzet Tüm Türkiye’ye Yayılıyor.


1999 yılında 40m2 lik bir atölyede başladığımız dondurulmuş künefe üretimimizi ilk olarak İskenderun ve çevre illere dağıtmaya başladık. İlerleyen zamanlarda Türkiye’nin her iline ulaştık.2004 yılında aldığımız markalaşma kararı ile Türkiye’de dondurulmuş künefenin yaratıcısı ve öncüsü olan KünefeJİ markası doğmuş oldu. Şu anda 400m2 lik imalathanemizde kalite standartlarımızdan ödün vermeden yaptığımız üretimlerimiz Türkiye’nin her köşesinde damakları tatlandırmaktadır.Hedefimiz Hatay mutfağının en önemli lezzeti olan Künefeyi tüm dünyaya tanıtmaktır.

Yeni Bir Marka Doğuyor...


KünefeJi markasının on yılı aşkın, planlı ve uzmanlık gerektiren çalışmasını arkasına alarak 2010 yılında yola çıkan Künefe Dünyası, Türkiye’nin seçkin bir çok restoran ve pastanelerinde yerini almıştır.